Kotter

Spiegelkotter Alu 15.00, lichtgewicht nostalgie.

Een tijdloos ontwerp als de kotter kan na jarenlang ontwikkelen heel eigentijds verrassen. De Spiegelkotter Alu 15.00 is daarvan het bewijs. De ontwerpers van P.Valk Yachts gingen voor dit motorjacht uit van de oorspronkelijke rondspant constructie. Niet alleen vanwege de karakteristieke uitstraling maar vooral omdat rondspant een hoge zeewaardigheid garandeert, ook onder slechtere weersomstandigheden.

De nostalgische Spiegelkotter Alu 15.00 is compleet van aluminium gebouwd. Onze bouwers hebben het motorjacht daarmee ontdaan van acht ton gewicht. Met als interessante resultaat een snelheid van ruim 12 knopen. Genoeg om de beroepsvaart ruim achter u te laten.

Lange tochten over open water en onder slechte weersomstandigheden? De Spiegelkotter Alu 15.00 ligt er niet wakker van. En u dus ook niet. Voeg daarbij het buitengewoon stabiele vaargedrag en de uitstekende geluidsisolatie. Daarmee krijgt nostalgisch vaarplezier een heel nieuwe dimensie. Het motorjacht beschikt standaard over twee hutten, beide met eigen douche en toilet, een salon en een kombuis met dinette. Ruimte en privacy in overvloed voor uw veelkoppige bemanning.