Merlin

Bij P.Valk Yachts hebben we een zwak voor klassieke waarden. Maar jachtbouwers als we zijn, combineren we dat graag met moderne inzichten. Vooral als het gaat om vaareigenschappen en comfort. De Valk Merlin is daarvan een prachtvoorbeeld. Deze fluisterstille spierbundel is doorontwikkeld vanuit de Valk Alu Sportief. En staat dus geheid voor koersstabiliteit, comfort en betrouwbaarheid.

De Valk Merlin is een powerboat die zich op elk water thuis voelt. De CE-classificatie B is uw garantie voor optimale zeewaardigheid. Het jacht is gemaakt om met een kleine bemanning naar elk denkbare bestemming te kunnen varen. Het ontwerp van de multi-knikspantromp, en de voortreffelijke motorisolatie zorgen onderweg voor een ongekende rust aan boord. De Valk Merlin biedt volop ruimte voor uw gasten; met z'n royale open kuip, salon, dinette, aparte douche en toilet, grote kombuis en twee hutten.

Een fonkelnieuwe optie binnen de Valk Merlin-lijn is de Flybridge. Authentiek en tegelijk bijster eigentijds. De Valk Merlin Flybridge laat u optimaal van het water genieten. Sturend achter de tweede stuurstand, of zonnend op het ruime open dek. Voor extra wind door de haren is het schip leverbaar in volledig aluminium met tweemaal 300 pk diesel. Een surplus aan power, goed voor 20 knopen.

interieurfoto's

reisverhaal grote beer