Valkvlet

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard.

De robuuste Valkvlet is al sinds 1964 de basis van de modellenlijn bij Valk te Franeker. Deze comfortabele klassieker is gebouwd volgens de constructie van een reddingsboot. Het jacht koppelt authentieke lijnen aan uitstekende vaareigenschappen en een hoge waardevastheid. De Valkvlet is ingetogen en opvallend tegelijk - dankzij de evenwichtig gelijnde romp met oplopende steven, in combinatie met de opbouw en het stuurhuis.

De ongekend stijve rondspant romp maakt de Valkvlet geschikt voor een groot vaargebied. Oversteken naar Engeland of Scandinavië? Geen enkel probleem. Temeer omdat de scherpe boeg goed is voor bovengemiddelde snelheden. Bovendien heeft het jacht een geringe diepgang en is het makkelijk manoeuvreerbaar, waardoor het ook op de binnenwateren helemaal thuis is. Het lage brandstofverbruik en de stille motorinstallatie maken uw vaarplezier met de Valkvlet compleet.

Standaard heeft de Valkvlet een teak dek. Benedendeks verraadt de mahonie of teakhouten betimmering traditioneel vakmanschap. De Valkvlet is leverbaar in lengtes van 10,00 tot 14,30 meter, en met een open kuip, achterkajuit, of beide.
Eerst eens zelf ervaren voordat u beslist? Informeert u dan eens naar de mogelijkheid om deze robuuste klassieker te huren bij Valk in Franeker.
Of kom eens kijken op een bijeenkomst van de ValkYachtsClub. Hier kunnen vele zeer tevreden gebruikers u vertellen waarom zij zo tevreden zijn met hun Valkvlet.

Klik op de onderstaande foto's en navigeer met de pijltjes links/rechts op uw toetsenbord of door op de linker- of rechterkant van de foto te klikken.